Programma V.V. Stormvogels '64
Maatsklaverjassen
Jaarvergadering dorpshuis uitgesteld
Rommelmarkt
Spar en Poiesz muntjesactie
Samen eten in het dorpshuis
Vieringen in de stille week en Pasen

Aginda

De kopij voor het volgende nijsfodsje inleveren voor  dinsdag  10 april  18.00u 

De kopij voor de volgende dorpskrant inleveren voor 16 april !!!!

Wedstrijdprogramma VV Stormvogels `64.  Zaterdag 31 maart  Geen wedstrijden   Zaterdag 7 april  10.00u  V.V Stormvogels JO10 -1 – SC Bolsward JO-10-1 

Vrijdag 6 april is er weer maatsklaverjassen om 20.00 uur in de Singel.

Opgave kan tot donderdag 5 april 19.00 uur bij Wytske Vrieswijk Overal :tel. 641520, mail. w.overal@hetnet.nl of via de app. 0611801175

Berjocht

Mededeling: de geplande jaarvergadering van dorpshuis de Singel op 13 april a.s. gaat niet door. Door omstandigheden is het overleg met de boekhouder uitgesteld. We willen tijdens de jaarvergadering graag een compleet en definitief financieel jaaroverzicht presenteren. Daarom is ervoor gekozen de jaarvergadering uit te stellen. Zodra de definitieve cijfers bekend zijn ontvangt u een (nieuwe) uitnodiging

Rommelmarkt 7 april : Bruikbare spullen en boeken voor de rommelmarkt, boekenmarkt en bazar kunnen nog tot donderdag 5 april gebracht worden bij Roos Talsma op het Jonkerschap 15. Wij komen het ook gerust halen. Een belletje naar 06-43179850 is genoeg.

Rommelmarkt, boekenmarkt, bazar op 7 april om 15.00 uur. Spelletjes, draaiend rad, verkoop, schijt je rijk, pannekoeken, enz enz. Opbrengst is voor de projectgroep Armenie. Zij vertrekken op 27 april en zullen jullie op de hoogte houden van hun werkzaamheden in Armenie. Komt allen!!

Spar en Poiesz muntjesactie : De muntjes koker bij de Spar moet regelmatig geleegd worden. In de laatste tussenstand stonden we weer aan kop. Super, laten we dit volhouden met z'n allen tot eind april!! De Poiesz actie is bijna afgelopen. Vrijdag 30 maart komt de jeugd met paastompouzen en vrijdag 6 april komen ze voor de laatste keer nog met appelflappen. Mocht u nog willen bestellen, dan kunt u dit doorgeven aan Gerrie op 06-43179850. En dan op naar het eindfeest om de dikke cheques op te halen. We houden u op de hoogte!


samen eten in het dorpshuis op 10 april

Op dinsdag 10 april gaan we weer "samen eten” in het dorpshuis. Gezellig samenzijn met dorpsgenoten en intussen heerlijk eten. Iedereen uit Achlum is welkom. Het dorpshuis is vanaf 17.30 uur open. We eten om 18.00 uur. De kosten zijn € 12,50 voor een verrassend drie-gangen-menu. Als u mee wilt eten, meld u dan uiterlijk vrijdag 6 april aan bij Lenie Polderman, telefoon 0517-642310 of per e-mail l.j.polderman@home.nl. Tot ziens op 10 april! De volgende keer is 5 juni.


WELKOM BIJ DE VIERINGEN IN DE STILLE WEEK EN PASEN


Donderdag 29 maart, Witte Donderdag, Viering Heilig Avondmaal, 19.30 uur in de kerk van Achlum. Voorganger is ds. Margarithe Veen


Vrijdag 30 maart, Goede Vrijdag, 19.30 uur Viering in de kerk van Hitzum. Jongeren lezen samen met ds. Margarithe Veen teksten van het Lijdensverhaal van Jezus. Muziek door Siebout Akkerman.


Vrijdag 30 maart, Goede Vrijdag, 20.30 uur vanaf het Dorpshuis in Hitzum: Wandeling door het Donker van de Nacht. Tijdens de wandeling bezinnen wij ons op de vraag van de donkere kleur van het lijden. We sluiten af in de kerk van Achlum. 


Zondag 1 april, Eerste Paasdag, 9.30 uur feestelijke Paasviering in de kerk van Achlum. Het thema voor deze viering is "Een nieuw begin”. M.m.v. de kinderkerk; Kiki Heming (piano), Dirkje Oostenveld (klarinet) & Petra Montsma (zang). Voorganger is ds. Margarithe Veen.  


Maandag 2 april, Tweede Paasdag, 9.30 uur vrolijke Paasviering de kerk van Hitzum. Deze viering is voorbereid door de Liturgie Commissie.