Alle activiteiten tot en met 1 juni afgelast
Slachtemarathon wordt verschoven naar 2021
Eten via Giem
Bericht over coronavirus

Aginda


De kopij voor het volgende nijsfodsje inleveren voor 02-04-20 voor 18:00


Berichten:


ACA 

Hierbij een bericht van het ACA voor op het Nijsfodsje:
Het ACA is genoodzaakt om alle
activiteiten tot en met 1 juni af te lassen. Hieronder vallen onder andere: de pubquiz, paaseieren zoeken op Paasmaandag, Koningsdag en de dorpsbarbecue. Ook hebben wij besloten om de solextocht van 7 juni op te schuiven naar een datum later dit jaar, deze volgt nog.


Samen eten

Het "samen eten”  in het dorpshuis op 7 april gaat niet door.


De Slachte


De Slachtemarathon 2020 gepland op13 juni  gaat  vanwege de corona uitbraak niet door en wordt verschoven naar 2021. Voor verdere info zie de website  www.slachtemarathon.frl De datum zal z.s.m. bekend worden gemaakt. Pieter, Jacqueline en Rennie.

Beste dorpsgenoten,

Vanwege dit drama geïsoleerd te moeten blijven, heb ik het volgende bedacht voor degenen,die liever niet uit huis willen.

Dat alle eetgelegenheden dicht zijn , is een feit, maar voedsel ophalen of laten bezorgen mag wel.😊

Ik kan 1 persoons dagschotels , zoals jullie van mij gewend zijn, klaar maken, maar ook een gezonde stamppot naar ieders wens.

Mochten jullie daar zin in hebben , geef dan graag aan wat je het liefst zou willen en ik maak het graag !

Geef ook de dagen aan, dat het klaar moet staan en of het gehaald of bezorgd moet worden. De kosten bedragen iets minder dan normaliter, nl . 6.50 € p.p.

Jullie kunnen je wensen doorgeven op mijn mailadres, mobiel,app of thuis telefoon.

Hartelijke groeten,

Giem

giemz@hotmail.nl / 06 28318200 / 0517 64200Beste dorpsgenoten,

Nu het corona virus alles ontregeld  heeft  kunnen sommige senioren in ons dorp voor praktische problemen komen te staan.. De Spar kan je boodschappen thuis bezorgen en ook de apotheken brengen de medicijnen aan huis. Maar soms heb je op de een of andere manier hulp nodig die je niet zo gemakkelijk kunt krijgen. De werkgroep senioren van dorpsbelang kan dan misschien hulp bieden. Heb je hulp nodig bel dan met 06-14153734.De ouderen reis die gepland was voor  mei dit jaar  naar Texel  verschuiven we naar volgend jaar. Ook gaat  het  spreekuur van het gebiedsteam van de gemeente in de Singel voorlopig niet door. 

Hou het gezond met z`n allen. Gert, Jetty en Rennie