Programma V.V. Stormvogels '64 (+ wedstrijd om de finales bekertoernooi F1)
Info over betalen in de Singel
Word vrijwilliger in de Singel
Afronding SPAR actie

Aginda


De kopij voor het volgende nijsfodsje inleveren voor  dinsdag  9 mei 18.00u 


Programma VV Stormvogels`64 : 


Zaterdag 29 april 10.30 uur kunnen jullie een uniek gebeuren meemaken op het voetbalveld in Achlum. Wij gaan dan ons uiterste best doen om de finales van het Noordelijke bekertoernooi van de KNVB (op 10 juni) te bereiken. De F2 van Harkema is onze pittige tegenstander deze ochtend. Komen jullie ons allemaal aanmoedigen? De koffie staat klaar! Graag tot zaterdag! Voetbalgroetjes van de F1 van V.V. Stormvogels '64 : Rein Willem, Harmen, Sander, Durk-Jan, Bauke, Niek, Rudmer, Melle en Tim. 


Zaterdag 6mei: 9.00u  Stormvogels JO9-1 Mulier JO9-1. 10.00u Stormvogels JO9 -2 FC Harlingen JO9 -5  11.00u Stormvogels 

 JO13-1 FC Harlingen JO13-2.  14.00u Stormvogels 1 Lions `66 4.


Berjochten 


Voor degenen die al een betaalpas hebben van het dorpshuis en deze thuis alvast op willen waarderen voor een bezoek aan de Singel. Dit kan via de site http://www.slim-betalen.com. Hiervoor is het nodig om je mailadres, nummer van het pasje en je naam naar penningmeesterdha@gmail.com te mailen. Zodra dit binnen is kan er een account aangemaakt worden waarmee je je pas met een iDeal betaling op die site kunt opwaarderen. 

Voor degenen die thuis nog singel munten hebben liggen. Deze kun je achter de bar in het dorpshuis achterlaten in een envelop met vermelding van je naam en rekeningnummer (mag ook in de brievenbus van Myrte) en dan wordt de waarde van je munten op je rekening teruggestort. Je kunt ze ook bewaren tot het volgende feestje in de Singel.


We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de bardienst, schoonmaakploeg en rouw- en trouwdienst van het dorpshuis. Opgave voor de bardienst kan bij Roel Montsma 0517-642205, voor de schoonmaakploeg bij Jantine Smitstra 06-21705433 en voor de rouw- en trouwdienst bij Ida van der Werf 06-30054535


Wat hebben we met z'n allen een mooi bedrag bijeen gespaard bij de Spar Tolsma in Arum! Zowel voor de V.V. Stormvogels '64 alswel voor de K.V. Achlum lag er aan het eind van de muntjesactie een bedrag van € 231,82 klaar!! Dank aan de Spar en natuurlijk ook aan alle gevers en supporters!!