Wedstrijdprogramma V.V. Stormvogels '64
Verhuisbericht Iet Zijlstra
Opbrengst collecte kinderhulp
Samen eten in het dorpshuis
Reanimatietraining in de Singel
Uitnodiging jaarvergadering ACA, DFC en dorpshuis de Singel

Aginda

De kopij voor het volgende nijsfodsje inleveren voor  dinsdag   5 juni 18.00u 

Wedstrijdprogramma VV Stormvogels Zaterdag 26  mei 10.00u Stormvogels JO9-1 g  -Nijland JO9-.    11.00u ST Stormvogels JO17-2  -Beetgum  JO17-1  Zaterdag 2 juni geen thuiswedstrijden.

Berjochten 

It giet oan!  Met veel plezier heb ik in Achlum gewoond. Vanaf winter 1964 tot juli 1965 in de bungalow aan het water op de Wiske. We konden die winter schaatsen. Een prachtige plek. Daarna meer dan 50 jaar lief en leed gedeeld in de U.P. Draismastraat 30. De laatste 15 jaar zonder Klaas. Gelukkig heb ik veel steun gehad aan de dorpsgemeenschap van Achlum. Hiervoor wil ik iedereen hartelijke bedanken. Ik hoop jullie nog eens te zien. Jullie zijn welkom op de Nije Poarte 15, 9051 MA Stiens. 

Groet Iet Zijlstra-Helfrich.


" De collecte van de kinderhulp bracht dit jaar 346,65 op.

Wat een mooi bedrag! Gevers en collectanten heel hartelijk bedankt! 


Samen eten in het dorpshuis op 5 juni

Op dinsdag 5 juni gaan we weer "samen eten” in het dorpshuis, de laatste keer voor de zomervakantie. Iedereen uit Achlum is welkom. Het dorpshuis is vanaf 17.30 uur open. We eten om 18.00 uur. De kosten zijn € 12,50 voor een verrassend drie-gangen-menu. 

Als u mee wilt eten, meld u dan uiterlijk vrijdag 1 juni aan bij Lenie Polderman, telefoon 0517-642310 of per e-mail l.j.polderman@home.nl. Tot ziens op 5 juni! 

In september pakken we de draad weer op.


Op woensdagavond 6 juni is er weer een reanimatietraining in Singel. Het begint om half acht. Moet je weer op herhaling, of wil je het leren? Iedereen is van harte welkom. Neem wel even een vergoeding mee voor de koffie en de thee. 

Opgave kan bij : Judithhartzuiker@gmail.com

Ben je getraind op je werk bij de BHV en wil jeook op de lijst komen te staan, geef dat dan ook even aan mij door. 


De besturen van het ACA, DFC en dorpshuis De Singel nodigen u allen van harte uit op onze jaarvergadering van 15 juni a.s.

De notulen van de vorige jaarvergadering kunt u thuis alvast doorlezen, deze staat op onze website: www.dorpshuisdesingel.nl/bestuur/jaarvergadering.

Graag tot ziens!